Film

Čarli Šin se vraća na male ekrane

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Američki glumac Čarli Šin, najpoznatiji po ulozi Čarlija u seriji „Dva i po muškarca“ uskoro se ponovno vraća na male ekrane, piše portal Page Six.

Šin se od 2017. nije pojavio pred kamerama ni u čemu osim u nekim manjim, sporednim ulogama, ali uskoro počinje da snima pilot epizodu za seriju koju je napisao i producirao tvorac serije „Svita“ (Entourage) Dag Elin.

Elin i Šin su se očito sprijateljili kada je Elin prošle godine doveo Šina kao gosta u svoju emisiju „Victory The Podcast“ te je pritom govorio o tome da on i Šin zajedno smišljaju novi projekat.

Baner Boom93 Android aplikacija

Elln je tada rekao da je Šin izneo neke svoje zamisli o TV emisiji te da bi u njenu realizaciju želeo da uključi i Čarlijevog oca, takođe glumca, Martina.

Page Six saznaje da je počelo snimanje pilot emisije i da su Elin i Čarli uspeli da uvere i Šina starijeg da stane pred kameru u kameo ulozi.

Šin je nedavno dao naslutiti da sarađuje sa Elinom kad je na Instagramu objavio fotografiju s njim i još dvojicom glumaca uz komentar: „Epski prvi dan s mojom novom ‘drugom’ porodicom“.

U emisiji bi se navodno trebalo da pojave i Kevin Konoli i Kevin Dilon iz Elinove serije „Svita“.

Šin je neslavno napustio svoju izuzetno uspešnu TV karijeru 2011. godine kad je javno napao Čaka Lorea, tvorca i izvršnog producenta hit serije „Dva i po muškarca“.

Šin je zbog dugotrajnih problema sa zloupotrebom droge i alkohola dobio otkaz, a nedugo nakon toga je dao niz bizarnih TV intervjua.

U seriji ga je zamenio Ešton Kučer, a Šin se posvetio drugim, manje uspešnim projektima.