Društvo

Vozači pažljivo vozite, na više lokacija u gradu radovi u toku

Foto/T.S. radovi u Šumadijskoj

Foto/T.S. radovi u Šumadijskoj

U ulici Lole Ribara kod Medicinske škole izvode se radovi na rekontrukciji trotoara pa je na tom delu ulice saobraćaj otežan zbog velikog broja radnika i mehanizacije. Vozači trenutno nemaju mogućnost da se parkiraju u ovom delu ulice tako da su trenutno uskraćeni za dobar deo parking mesta. U  blizini je i zelena pijaca Stari Mlin pa je na ulicama je i veliki broj biciklista i pešaka koji ovde prolaze svakodnevno.

Lole Ribara radovi
Foto/T.S. radovi u Lole Ribara –  rehabilitacija trotoara kod Medicinske škole

Sa druge strane ulice izvode se radovi na izgradnji stambene zgrade pa veliki broj kamiona cirkuliše i dovozi građevinski materijal, a pored toga treba obratiti pažnju i na veliku količinu prašine, posebno se odnosi na pešake ako mogu da ovaj deo izbegavaju ukoliko je moguće.

U Šumadijskoj ulici kod Nacionalne službe za zapošljavanje takođe se izvode radovi na izgradnji stambene zgrade a zbog priključka stambene zgrade na  gradsku komunalnu i vodovodnu mrežu takođe se cepa deo trotoara i ulice Sitničke i Šumadijske pa vozači takođe treba da obrate pažnju i uspore  i ukoliko je moguće izbegavaju ove ulice.

šumadijska radovi
Foto/ T.S. Šumadijska ulica radovi

U nastavku Šumadijske na raskrsnici sa Dalmatinskom takođe se izvode opsežni radovi na rehabilitaciji kolovoza i trotoara a sve nakon poslednje zamene azbestno – cementnih cevi u ovoj ulici.

Dalmatinska
Foto/T.S. Dalmatinska radovi mehanizacija

U ulici Čede Vasovića na uglu sa ulicom Sime Simića takođe se izvode radovi vezani za priključak nove stambene zgrade  na gradsku mrežu. Zgrada se gradi u ulici Sime Simića kod gimnazije i škole Kralj Aleksandar I tako da se tu takođe savetuje oprez kako vozačima tako i pešacima. Puno je mehanizacije na pomenutim lokacijama, zemlje, betona i različitog građevinskog materijala.