Muzika

The Black Keys objavili novi singl

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Bend The Black Keys predstavio je novi singl pod nazivom „It Ain’t Over“ koji će se naći na njihovom predstojećem albumu Dropout Boogie.

Nova ploča trebalo bi da bude objavljena 13. maja za Nonesuch Records, tačno dvadeset godina od njihovog debi izdanja, odnosno svega godinu dana od hvaljenog albuma bluz odrada Delta Kream.

Novu pesmu prati video na YouTube kanalu, dok se grupa zvučno približila periodu albuma Brothers, uz impresivan doprinos bubnjara Patrika Karnija, kako ističe lider benda i producent albuma Den Ojerbah.

Baner Boom93 Android aplikacija

„Pat je nekada bio povučen, ne znam zašto. Ali sada mu je mnogo prijatnije da bude sam za bubnjevima. To su godine ili, ne znam, puno terapije. Osećam da smo Pat i ja na boljem mestu nego što smo ikada bili„, izjavio je Ojerbah.

Album uključuje nekoliko gostovanja, poput Bilija Gibonsa iz benda ZZ Top, a The Black Keys će ovog leta prvi put nakon nekoliko godina krenuti na turneju koja će ih držati na putu do oktobra.

„Suludo što smo još uvek ovde. Oduševljava me ta činjenica. Šanse su bile protiv nas. Ne mogu zamisliti da je ovo bend od pet osoba. To bi bilo ludilo“, rekao je gitarista Ojerbah.