Društvo

Čemu će služiti novi objekat u Ljubičevu?

FOto: JP Ljubičevo/;. Stojanović
Radovi na novom pomoćnom objektu nadstrešnice odnosno letnjikovcu u ergeli "Ljubičevo" su završeni, rekao je direktor JP "Ljubićevo" Mirko Stojanović za Boom 93.

Letnjikovac je nov sadržaj u Ljubičevu i služiće posetiocima za odmor. Direktor Ljubičeva, Mirko Stojanović rekao je ranije da će posetioci u letnjikovcu moći da se odmore, sklone od kiše ili nešto prezalogaje.

„Postavljen je samouslužni roštilj sa oko 60 mesta za sedenje i 10 porodičnih stolova. Služiće posetiocima da sami sebi spreme roštilj”, rekao je ranije za Boom 93.

Za decu je planirano igralište za koje se čeka podloga.

Od sadržaja u Ljubićevu tu je suvenirnica u okviru koje je i kafić. Adaptirana je početkom leta. Renoviranje suvenirnice i izradnju letnjikovca izvele su firme iz Paraćina i Požarevca, Sztr „Ljuba invest“ i „Partenon“. Vrednost radova je nešto više od 5,3 miliona dinara bez PDV-a.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend