Društvo

Centar za socijalni rad biće premešten u poslovni prostor iza Apotekarske ustanove

Foto: Boom93/S.Lisac
Centar za socijalni rad biće premešten u poslovni prostor koji je Grad Požarevac kupio od Komercijalne banke kojom upravlja Privredno društvo REAM iz Beograda. Raspisana je javna nabavka za adaptaciju i sanaciju prostora za potrebe centra. 

Poslovni prostor u koji će biti smešten Centar za socijalni rad nalazi se iza uprave Apotekarske ustanove Požarevac, u ulici Moše Pijade. Objekat se sastoji od podruma 255 m2, prizemlja 251 m2 i prvog sprata površine od 372 m2.

Javna nabavka za radove raspisana je na iznos od skoro 8 miliona dinara bez PDV-a. Traže se izvođači za sanaciju i adaptaciju prostora koji uključuju, između ostalog, razbijanje dela žardinjere na ulaznom platou radi formiranja rampe za invalide, obijanje maltera u velikoj podrumskoj prostoriji u visini 30 cm od poda, demontažu postojećeg stakla na ulaznom vetrobranu, kao i demontažu i uklanjanje postojećih vrata između dva predprostora na sanitarnom čvoru, demontažu postojeće sanitarije u sanitarnim čvorovima, uklanjanje postojećeg spuštenog rigips plafona na delu sprata iznad apoteke, uklanjanje postojećih itisona u kancelarijama. Takođe je potrebna sanacija krovnog pokrivača.

Rok za izvođenje radova maksimalno 60 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao. Garantni rok za izvedene radove najmanje 2 godine.

U obrazloženju  Grada Požarevac je ranije navedeno da Grad kao jedinica lokalne samouprave ima nameru da pribavi određene neproknetosti u nameni da omogući obavljanje aktivnosti za koje je nadležan na što manjem broju lokacija. Cilj je da se usluge građanima pruže u što manjem broju objekata čime bi trebalo da se poboljša efikasnost lokalne samouprave, javnih preduzeća i ustanova.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend