Društvo

Centar za Socijalni rad ponovo pokušava da nabavi novi službeni automobil

Foto: Pixabay/Ilustracija
Centar za Socijalni rad u Požarevcu po drugi put ove godine raspisao je javnu nabavku za kupovinu novog službenog autmobila.

Kao i u prvoj javnoj nabavci i u ovoj novi automobil mora da bude niže klase zapremine motora od  950 cm3 do 1000 cm3. Takođe se navodi da pogonsko gorivo ovog vozila treba da bude benzin sa Euro 6 ekološkom normom.

U javnoj nabavci se još kaže da ovaj automobil treba da ima 5 vrata i sedišta kao da zapremina rezeorvara mora da iznosi od 40 do 50 litara.

Novčana sredstva za kupovinu vozila su obezbeđena iz neutrošenih sredstava iz predhodnih godina. Procenjena vrednost javne nabavke iznosi 1.208.333,33 dinara. Rok za podnošenje ponuda je 16. jun do 12 časova.

Podsetimo da je prvu Javnu nabavku koja je raspisana početkom aprila Centar za socijalni rad obustavio. Kako se navodilo u u obrazloženju odluke ova ustanova je navela da je nakon pregleda i ocene pristiglih ponuda utvrdio da su neprihvatljive.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Bravoooo,Markoni,opet si „nanjušio“ mahinaciju!!! Kako pišeš,pa to je čudo,znači da rezimiramo,neutrošena sredstva u centru za Socijalni rad,a nikad više siromašnih,auto kuća po Srbiji,koliko nećeš,a nije stigla adekvatna ponuda,…,znači da ne poveruješ! Au,bruka i SRAMOTA!!!
    Markoni rules!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend