Društvo

Da li postoji problem zagađenja u gradu? (ANKETA)

Foto: R. Momirović
Kao društvo, zavisimo od zdravih ekosistema da bismo uradili mnoge stvari, da prečistimo vazduh kako bismo mogli pravilno da dišemo, kružimo hranljive materije kako bismo imali pristup čistoj vodi za piće. Uticaj koju ljudi imaju na životnu sredinu i kako dolazi do zagađivanja, kakvi su efekti zagađivanja i na koji način se može izvršiti prevencija istog postala je jedno od važnijih pitanja danas. Boom 93 preko ankete postavlja pitanja kako bi se utvrdilo kolika je ekološka svest građana o narušenoj ekološkoj ravnoteži, koliko im je stalo do očuvanja životne sredine i koliko su upućeni u trenutno stanje.

Molimo vas da odvojite tri minuta da popunite našu anketu. Anketa je anonimna. Hvala unapred.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Kao neznamo da nas Termoelektrane i Železara ne truju, samo EU može da nas spase i sa ih pogase

%d bloggers like this:
Send this to a friend