Društvo

Dečija nedelja: Maskenbal u gradskom parku (FOTO)

Foto: S.Lisac
Klovnovi, veštice, vile, super heroji prošetali su Gradskim parkom u okviru tradicionalnog maskenbala predškolaca. 

Brojni sugrađani pozdravili su mališane koji su u okviru Dečije nedelje prošetali u svojim kostimima. Predškolci su i ove godine bili na visini zadatka, a kostimi posebno pripremljeni za ovaj dan.

Oni su danas u okviru dečije nedelje posetili i gradonačelnika Sašu Pavlovića. Četvrtak je rezervisan za sport i stvaralaštvo, odnosno za sportske igre i nadmetanje na nedavno otvorenom atletskom stadionu u Požarevcu. U petak, 7. oktobra, biće organizovan ,,Dan za naša susretanja i radovanja“.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend