Društvo

Druge večeri „Stand up“ fest –a nastupaju Nikola Radojlović i Radomir Nestorović

U Radio Caffa-u Boom93 sinoć je otvoren drugi ''LOKAL STAND UP FEST„.

Požarevljanima su se predstavili Ivan Nikolić i Nebojša Čupa Pokrajac koji su prisutne goste najsmejali do suza. Druge večeri, u subotu 5. septembra, nastupiće Nikola Radojlović i Radomir Nestorović.

Nikola Radojlović

Nikola Radojlović je prvi slepi srpski stand up komičar.  Uprkos svemu i dalje daje životu šansu da mu krene po planu. U međuvremenu, bavi se komedijom jer neće da bude duhovit po svaku cenu. Odlično čuje ali slabo sluša.

Radomir Nestorović je standuper već nekoliko godina . Nastupao je po klubovima i festivalima u Sloveniji i Hrvatskoj kao i u celoj Srbiji. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra.

Radomir Nestorović

PROGRAM koji sledi:

Nedelja (6.9.) – Jelena Radanović i Mišo Babić

Ponedeljak (7.9.) – Srđan Dinčić, One man show „Treće stanje“  ulaz: 500 dinara

Predstave se igraju od 20 sati  u Radio Caffe-u Boom93, a za sve dodatne informacije i rezervacije 0600939311.

“LOKAL STAND UP FEST„ organizuje Centra za učenje stranih jezika LINK UP iz Požarevca, a festival je podržao grad Požarevac.

#budimoodgovorni, Nosite maske!

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend