Društvo

U planu izgradnja solarne elektrane u Dubravici: Javna prezentacija naredne nedelje

Foto: Pixabay/Ilustracija
Odeljenje za urbanizam i građevinske poslove Grada Požarevca objavilo je Javni poziv za prezentaciju Urbanističkog projekta za urbanističko arhitektonsku razradu lokacije za izgradnju solarne elektrane u Dubravici.

Javna prezentacija urbanističkog projekta, organizovaće se u trajanju od sedam dana od 13. do 19. decembra u kancelariji broj 212 na drugom spratu zgrade Gradske uprave Grada Požarevca, u ulici Drinskoj broj 2, u terminu od 10 do 13 časova, kao i na internet stranici Grada Požarevca.

Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da izvrše uvid u urbanistički projekat i svoje primedbe i sugestije u pisanom obliku, u toku trajanja javne prezentacije, podnesu Odeljenju za urbanizam i građevinske poslove u pisarnici gradske uprave.

Investitor urbanističkog projekta je Privredno društvo „MARGUM SOLAR“ doo Novi Beograd.

Lice ovlašćeno za davanje obaveštenja o sadržaju javne prezentacije je Manuela Janković, diplomirani inženjer arhitekture.

Bliže informacije mogu se dobiti u kancelariji broj 212 zgrade Gradske uprave grada Požarevca – kontakt telefon 012/539-793.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend