Društvo

Dve osobe iz Požarevca pozitivne, svi zdravstveni radnici negativni na koronavirus

Prema današnjim podacima Zavoda za javno zdravlje, još dve osobe pozitivne su na koronavirus. Reč je o dvojici muškaraca iz Požarevca koji su bili u bolnici i prebačeni su za Beograd.

Kako je rekla Ana Jovanović, direktorka ZZJZ, trenutno u Braničevskom okrugu ima 11 osoba koje su pozitivne na koronavirus, dok je u Podunavskom okrugu registrovano 25 osoba.

Svih 40 zdravstvenih radnika koji su bili u samoizolaciji su negativni na koronavirus.

„Njima je istekla samoizolacija, a obzirom da su negativni mogu da se vrate na posao“, kaže Jovanović.

Kako je istakla ovo su rezultati uzoraka uzetih 6. i 7. aprila, dok se rezultati od srede odnosno juče, kao i za uzorke uzete danas tek očekuju.

Do sada je ukupno testirano 249 osoba, zaključno sa jučerašnjim danom.

Trenutno se pod zdravstvenim nadzorom u Braničevskom okrugu nalazi 1634 osoba, a u Podunavskom 1101.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend