Društvo

Er Srbija od juna povezuje Beograd sa tri nove destinacije

(BETAPHOTO/AIR SERBIA/DS)
Nacionalna kompanija Er Srbija od 1. juna 2022. godine pokreće direktne redovne letove između Beograda i Amana u Jordanu, od 3. juna i do Liona u Francuskoj, a planira i pokretanje redovnih letova do Sočija u Rusiji od 2. juna, saopšteno je danas.

Avio-karte za Aman i Lion su u prodaji od danas, ističe se u saopštenju navionalne aviokompanije.

Letovi na relaciji Beograd – Aman planirani su četiri puta nedeljno tokom cele godine, osim u zimskom periodu, da će biti tri leta sedmično.

Baner Boom93 Android aplikacija

Uspostavljanjem te rute, Er Srbija će, kako se navodi, preko Beograda obezbediti dobre konekcije između Amana i drugih destinacija u svojoj mreži, od Berlina, Beča ili Ciriha do Zagreba.

Uvođenje linije za Aman prvobitno je planirano za leto 2020. godine, ali je zbog pandemije koronavirusa odloženo do daljeg.

„Odluka o uvođenju letova za Aman rezultat je strateškog značaja obnove našeg prisustva u regionu Bliskog istoka, dok je planirano uspostavljanje linije za Soči posledica važnosti ruskog tržišta za Er Srbiju, kao i činjenice da taj turistički centar nema dovoljno međunarodnih letova“, rekao je viši menadžer prodaje u Er Srbiji Boško Rupić.

Prodaja karata za letove Beograd-Soči, počeće nakon pribavljanja neophodnih dozvola relevantnih vazduhoplovnih vlasti.

Rupić je naglasio da su posvećeni i jačanju prisustva u Francuskoj, zbog čega Er Srbija uspostavlja letove za Lion, dva puta nedeljno.

Lion je treća destinacije Er Srbije u Francuskoj, posle Pariza i Nice.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi. Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend