Društvo

Gde možete na odmor sa vaučerom u Braničevskom okrugu: Detaljan spisak odobrenih objekata

FOTO: M. Veljković/Boom93
U svim poštama širom Srbije građani od juče mogu da se prijave za vaučere vredne 15.000 dinara za odmor u Srbiji. Svoje vaučere moći će da iskoriste i u 56 ugostiteljskih objekata na teritoriji Braničevskog okruga koji su se do sada prijavili.

Ovi vaučeri pokušaj su države da subvencioniše i podstakne građane da odmor provedu u Srbiji i time potpomognu domaći turizam.

Na portalu ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija možete pronaći sve informacije o vaučerima.

Među tim infromacijama nalazi se i spisak ugostiteljskih objekata u kojima vaučeri mogu da se iskoriste.

Gde u Braničevskom okrugu možete iskoristiti vaučere?

Građani svoj odmor mogu provesti i u Braničevskom okrugu kod 56 ugostitelja koji su se do sada prijavili.

Požarevljanima je najviše atraktivno Srebrno jezero kod Velikog Gradišta. U ovom odmaralištu se za prijem gostiju, sa vaučerima, prijavilo 48 ugostitelja.

Na teritoriji okruga vaučere za smeštaj prima hotel u Golupcu i dva ugostitelja. Takođe, građani vaučere mogu iskoristiti kod dva ugostitelja u naselju vinci i u jednom seoskom domaćinstvu u naselju Dobra u ovoj opštini.

Vaučere prima i ugostitelj u Banji Ždrelo koja se nalazi kod Petrovca na Mlavi, ali i u Žagubici na Vrelu Mlave.

Prema spisku koji se nalazi na sajtu Ministarstva trgovine i turizma, nema nijednog prijavljenog ugostitelja iz Požarevca koji će primati vaučere, što ne znači da se u narednom periodu neki od njih neće prijaviti, jer je prijava za ugostitelje otvorena stalno.

FOTO: Ministarstvo turizma screenshot

Podsećamo, za vaučere mogu da se prijave penzioneri, nezaposleni, korisnici posebne naknade, pravo na negu drugog lica, radno angažovana lica čija primanja ne prelaze 70.000 dinara, korisnici prava na naknadu na porodičnu invalidninu po palom borcu, ratni vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva i studenti.

Ukupno 200.000 građana imaće pravo na vaučer od 15.000 dinara da ga potroše na odmor u Srbiji.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend