Društvo

Generalni direktor Bambija: Imamo ozbiljne projekte koji se tiču Egipta i Nigerije (VIDEO)

Foto: Boom93

Foto: Boom93

<a href="https://boom93.rs/info/drustvo/kristofer-hil-o-bambiju-vaznoj-americkoj-investiciji-stabilizaciji-odnosa-i-vaznosti-medija-video/">Američki ambasador Kristofer Hil obišao je danas fabriku kompanije Bambi u Požarevcu</a>. O značaju ove posete razgovarali smo sa  Draganom Stajkovićem, generalnim direktorom kompanije Bambi.

„Pre svega, velika je čast što je ambasador Hil danas bio u poseti Bambiju i što je izrazio želju da poseti Bambi”, rekao je Stajković za Boom93.

Foto: J.Milenković/Boom93

Naveo je kako je Bambi je rodno mesto jednog od najvoljenijih brendova u ovom regionu.

Sa Hilom je danas razgovarao o planovima, problemima, kao i o investicijama.

„Pričali smo o planovima, o tome koliko je Bambi bio uspešna firma, a koliko je možda još uspešnija sada. Pričali smo i o problemima i o tome zašto nas nema u određenim delovima regiona i da je to više emotivna stvar, a manje ekonomska stvar. Mada je i ekonomska stvar. I na kraju dana, pričali smo i o investicijama koje smo imali u poslednje dve godine – u novu liniju, u ovaj R&D centar. To je investicija od preko 15 miliona eura. Pričali smo o R&D centru, o nekom mestu gde treba dalje da se razvijamo, gde ćemo da gradimo svoja znanja za nastupe na nekim novim tržištima”, kaže Stajković.

Foto: J.Milenković/Boom93

Kakvi su planovi kompanije Bambi, na koja tržišta želi da se proširi, kao i šta čini za lokalnu zajednicu možete pogledati u sledećem videu.