Društvo

Godfri: SAD obezbedile skoro 100 miliona dinara dodatne pomoći Srbiji

Američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri objavio je na svom Tviter nalogu da su SAD obezbedile skoro 100 miliona dinara dodatne pomoći Srbiji u borbi protiv posledica kovida-19.

N1/Printscreen

Veliki deo sredstava je planiran da bude dat u gotovini, kao direktna pomoć najugroženijim porodicama u Srbiji kako bi kupile najpotrebnije stvari i stale na noge, rekao je Godfri.

Ostatak novca, najavio je on, iskoristiće se kao početna investicija za firme koje rade na inovativnom dizajnu i novoj medicinskoj i zaštitnoj opremi, koja se može koristiti u nekoj budućoj krizi.

„Borimo se zajedno sa našim prijateljima iz Srbije. Pobedićemo ovo zajedno“, poručio je Godfri.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend