Društvo

Grad dodelio deo Uslužnog centra na korišćenje policiji

Boom93/N.Stojićević
Grad Požarevac dodelio je Policijskoj upravi Požarevac na korišćenje deo poslovnog prostora u ulici Moše Pijade, u Uslužnom centru gde je ranije bio Turističko informativni centar.

Reč je o delu prostorija u kome se nalazi uslužni centar grada Požarevca, tačnije deo koji se nalazi desno od ulaznih vrata. U tom delu prostorija nalazio se info centar Turističke organizacije grada Požarevca pre preseljenja u nove prostorije. Veličina tog prostora iznosi 25 m2.

Kako se navodi u odluci deo poslovnog prostora daje se pre svega radi uspostavljanja Informativno – preventivnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova, a u cilju saradnje Grada Požarevca kao jedinice lokalne samouprave sa policijom. Još se dodaje da će ovaj centar omogućiti uslove za jačanje preventivnog delovanja državnih organa i sprovođenje preventivnih mera za smanjenje rizika po bezbednost građana i imovine, bez naknade.

Odluka o dodeljivanju doneta je na poslednjoj održanoj Skupštini grada Požarevca.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend