Društvo

Grad nabavlja medijske usluge

ilustracija/Pixabay
Skupština grada Požarevca okončala je javnu nabavku za medijske usluge televizije. Za usluge medijskog praćenja rada organa lokalne samouprave i prenose sednica skupštine, zaključeni su ugovori sa SAT televizijom iz Požarevca, u ukupnom iznosu od blizu 6 miliona dinara, sa porezima.

Vrednost ugovora za medijsko praćenje rada organa lokalne samouprave iznosi 4.798.800 dinara.

Pod ovom uslugom podrazumeva se  dnevno izveštavanje o važnijim događajima u vezi kapitalne izgradnje i značajnim privrednim, kulturnim, sportskim i drugim aktivnostima u gradu Požarevcu. Zatim, izveštavanje sa manifestacija koje organizuje grad (i po pozivu), kao i izveštavanje sa konferencija za medije funkcionera Skupštine grada. U paketu je i emitovanje uživo emisije sa pregledom informacija od protekle nedelje, saopštenja za javnost funkcionera Skupštine grada Požarevca, reklama i oglasnih poruka za kampanje iz oblasti delokruga rada lokalne samouprave, kao i čestitki građanima povodom državnih, verskih i drugih praznika.

Za prenose sednica Skupštine ugovorena vrednost usluge je 1.200.000 dinara.

U planu javnih nabavki Skupštine Požarevca za 2021.godinu predviđeno je sprovođenje još 3 nabavke za medijske usluge. Za medijske usluge radija predviđen je iznos od 1.000.000 dinara, za štampane medije regionalnog karaktera 2.083.333 dinara i štampane medije republičkog karaktera 666.666 dinara (svi iznosi bez poreza).

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Uroš Urošević

Bavi se novinarstvom od 1996.godine. Povremeni je dopisnik i saradnik više medija i organizacija u Srbiji. Oženjen, otac dvoje dece.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

 • Hvala,Uroše,odlično napisano!

  Još jedanputa apelujem i sugerišem vlasnicima portala i radija BOOM 93 da pokrenu lokalnu TV stanicu,ma može i kablovska TV,naravno u SBB paketu!
  Nedopustivo je da grad veličine Požarevca ima samo 2 TV stanice od kojih je jedna „turbo-folk/želje i čestitke DM Sat!
  Ma može portal BOOM 93 da napravi i info YouTube kanal,za početak!
  Samo da ne gledam „naručena“ izveštavanja“ o „pobedama“ „vlastodržaca“ i ostalo ispiranje mozga!
  Što se tiče ostalih „medijskih nabavki“ i one će biti po principu „ruka ruku mije“ iliti „dobro tebi,a % meni“!?!?
  Sumrak saga!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend