Društvo

Grad Požarevac traži usluge fiksne telefonije

FOto: S.Lisac
Procenjena vrednost pokrenute javne nabavke je 1,1 milion dinara bez PDV-a, a obaveza  ponuđača je da obezbedi zadržavanje postojećih brojeva svih priključaka i brojeva prolaznog biranja. Svi telefonski priključci moraju biti aktivni i u funkciji u slučaju nestanka električne energije.

Novi operater je dužan da izvrši osposobljavanje sistema za rad u roku od najduže 20 dana od dana zaključenja Ugovora, a da se u toku tog procesa ni na koji način ne narušava postojeća funkcionalnost sistema. Dostupnost usluge mora da bude  24 časa dnevno u periodu od 12 meseci.

U slučaju da ne dođe do promene postojećeg operatera ovaj period će se računati od dana zaključenja Ugovora o javnoj nabavci, a u slučaju promene operatera od momenta osposobljavanja sistema za rad.

Usluge međunarodnog telefonskog saobraćaja vršiće se prema tarifama i važećim cenovnicima dobavljača koje isti moraju dostaviti prilikom potpisivanja ugovora.

Ponuđač treba da omogući besplatne pozive ka specijalnim brojevima- policija, vatrogasna služba, služba hitne pomoći.

Rok za podnošenje prijava je 8. avgust.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend