Društvo

Grad raspisao konkurs za projekte udruženja u oblasti zaštite osoba sa invaliditetom

invalidska kolica
Foto/invalidska kolica /pixabay/ilustracija
Grad Požarevac raspisao je konkurs za finasiranje i sufinasiranje programa i projekata udruženja u oblasti zaštite lica sa invaliditetom u 2023. godini.

Za ovaj konkurs iz budžeta grada izdvojena su sredstva u ukupnom iznosu od 6 500 000 dinara.

Pravo podnošenja prijave za finansiranje ili sufinansiranje programa imaju udruženja koja su od  javnog interesa za Grad Požarevac u oblasti zaštite lica sa invaliditetom  pod uslovom  da sprovode aktivnosti ili da im je sedište na području Grada Požarevca, kao opštinske ili međuopštinske organizacije. Pod područjem Grada Požarevca podrazumeva se područje Gradske opštine Požarevac, izuzev područja Gradske opštine Kostolac.

Prijave na konkurs se podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja u lokalnom listu „Reč naroda“. Više informacija možete pročitati OVDE.

Podsetimo, ovo je druga godina kako grad iz budžeta za ove namene izdvaja po 6.500.000 dinara. U 2021. godini iz budžeta je za potrebe ovog konkursa izdvojeno 6 miliona dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend