Društvo

Građani Metohijske ulice: Voda curi već skoro mesec dana, niko ne dolazi da popravi cev

FOTO: N.Stojićević

FOTO: N.Stojićević

U Metohijskoj ulici u Požarevcu već neko vreme prave se bare od vode koja izlazi iz cevi koja je pukla.

Prema rečima građana koji stanuju u ovoj ulici, voda curi već duže vreme, a uprkos prijavama nadležnom preduzeću, niko ne dolazi da popravi kvar.

„Voda izlazi na mestu gde je već ranije rađeno, ali ponovo izlazi voda, što znači da ili nije dobro popravljeno ili je cev ponovo pukla“, rekao je jedan od građana iz ove ulice.

FOTO: N.Stojićević

Prema rečima njegove komšinice, više njih je prijavljivalo kvar, ali niko ništa ne preduzima, a voda stvara bare ispred pojedinih kapija.

„Skoro mesec dana kvasimo noge u toj vodi. Prijavljivalo je nas nekoliko najmanje pet puta, međutim ništa. Prilikom prijave kvara Javnom komunalnom preduzeću „Vodovod i kanalizacija“ rečeno nam je da nema dovoljno radnika koji rade na popravci kvarova“, navodi stanovnica ove ulice ispred čije kapije se voda zadržava već neko vreme.

Iz Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ smo saznali da su u prethodnom periodu bile tri prijave kvara u Metohijskoj ulici, ali iz službe za prijavu kvarova nisu mogli da nam kažu kada će ekipa izaći na teren i sanirati kvar.

FOTO: K.M.
FOTO: K.M.