Društvo

Građani od danas plaćaju račune za vodu i smeće na novoj lokaciji

Foto: JKP Komunalne službe
Građani od danas, 4. jula račune za vodu i smeće  plaćaju na novoj adresi.

Blagajne za plaćanje računa za vodu i smeće i službe reklamacija od danas, 4.jula su na novoj adresi, u Jug Bogdanovoj 22 u Požarevcu.

V.d. direktor JKP „Komunalne službe“ Marko Marjanović je rekao da je nova lokacija blagajni Vodovoda i kanalizacije i Komunalne službe uređena kako bi podigli kvalitet usluga na viši nivo i omogućili korisnicima veću dostupnost.

Radno vreme blagajne Komunalne službi i Vodovoda je od ponedeljka do petka od 7-18h i subotom od 7-13h.

Direktor Vodovoda, Aleksandar Dimitrijević ranije je rekao da su šalteriz a plaćanje računa za vodu i smeće smešteni na mestu gde se nalazila uprava JKP “Komunalne službe”.

“Građani će moći na jednom mestu da plate vodu i kanalizaciju i smeće. Tu će vršiti i plaćanje i reklamacije. Prostor je velik, rekao je Dimitrijević.

Inače, Vodovod je izmirio sve obaveze i izvršio sporazumni raskid ugovora bez nadoknada za poslovni prostor u ulici Voje Dulića. koji je koristio dve godine.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se najpre u julu 2020. godine preselilo u prostor u ulici Voje Dulića broj 4, da bi se nakon dve godine, početkom ove godine preselilo u  poslovnu zgradu koju je kupio Grad Požarevac.

Podsetimo, nakon što je kupio poslovni prostor nekadašnje Komercijalne banke, Grad Požarevac dao ga je na korišćenje i upravljanje javno komunalnim preduzećima “Vodovod i kanalizacija” i “Komunalne službe” za obavljanje kancelarijskih poslova, odnosno za obavljanje komunalne delatnosti od opšteg interesa. Ovaj poslovni prostor nekadašnje Komercijalne banke Grad je kupio za skoro 72 miliona dinara.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Razmišljajte o nekoj aplikaciji, čisto da se ne gubi vreme, ima korisnika usluga u inostranstvu, plaćanje preko kartice bez provizije banke. Manite se šaltera i ostalih birokratskih zavrzlama

%d bloggers like this:
Send this to a friend