Društvo

Gradonačelnik: Pozivamo javnost da se uključi u izradu plana razvoja grada Požarevca

FOTO: https://www.facebook.com/sasa.pavlovic.pozarevac
Predstavnici grada održali su u petak sastanak Partnerskog foruma za izradu Plana razvoja grada Požarevca 2023 – 2030.

„Zajedno sa predstavnicima svih gradskih institucija, NVO sektora, privrede i medija raspravljali smo o trenutnom stanju i budućim koracima u razvoju grada. Cilj nam je da na kraju usvojimo Plan koji će dati nabolje rezultate za naš grad“, naveo je gradonačelnik Saša Pavlović na svom FB  profilu.

Plan razvoja Grada Požarevca 2023 – 2030 trebalo da bude završen do juna 2023. godine, a gradonačelnik je pozvao građane i svu zainteresovanu javnost da se u što većem broju uključi u izradu najvažnijeg dokumenta za naš grad.

„Vaše ideje i sugestije su nam neophodne da izradimo što bolji plan kojim ćemo rešavati naše glavne probleme i stvoriti bolje uslove života za sve nas i možete ih poslati na imejl adresu – ler@pozarevac.rs“, naveo je Pavlović.

Ispred Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije u Požarevcu su bili Nikola Tarbuk, generalni sekretar, Aleksandar Marinković, šef Odeljenja za strateško planiranje i finansije i Marija Stojadinović, koordinator za Požarevac na izradi Plana razvoja.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Zašto nas gradonačelnik poziva da učestvujemo, kaobajagi ikada će da uzme taj plan u ruke i nešto odluči na osnovu njega? Nemojmo biti smešni, radi se ono što se javi iz Beograda, i to je to. Manji su od makovog zrna, integritet – nula.

  • Niste u stanju da izbacite djubre i blato iz grada i vama treba neko da se prikljuci…na sta lice ulice kao po Mesecu da vozite…treba vam javnost da da legitimitet vasim lopovlucima.

%d bloggers like this:
Send this to a friend