Društvo

Gradska opština Kostolac proslavila svoj dan

www.facebook.com/sasa.pavlovic.pozarevac
Svečanom sednicom Skupštine gradske opštine Kostolac obeležen je dan kada je prvi put konstituisana pre 11. godina.

Serdžo Krstanoski, predsednik Gradske opštine Kostolac je na svečanosti izjavio da je 2020. godina bila teška ali je uspešna zbog brojnih realizovanih investicija.

„Završen je projekat fekalne kanalizacije za naselje „Plaža“ i  „Stari Kostolac“, toplifikaciona mreža „Ostrovo“ i rekonstrukcija toplifikacione mreže u „Starom Kostolcu“. Projekti će u potpunosti biti realizovani u naredne tri ili četiri godine čime ćemo unaprediti i poboljšati kvalitet života na teritoriji gradske opštine. Radili smo i na formiranju novih drvoreda, prioritet je bilo i unapređenje zaštite životne sredine, gde u naredne dve godine planiramo da zasadimo 1.700 stabala na teritoriji čitave gradske opštine“ rekao je Krstanovski.

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca naglasio je da prethodna godina, iako teška, donela dobre rezultate u Kostolcu.

„Vizija modernog Kostolca stavlja pred nas još mnogo poduhvata. Imajući to u vidu poručujem aktuelnom rukovodstvu i da pored dosadašnjih dostignuća nema vremena za spavanje na lovorikama kada znamo za kakve divne ljudi sve ovo radimo“ istakao je Pavlović.

Foto: www.facebook.com/sasa.pavlovic.pozarevac

Na svečanosti su dodeljene povelje „Đorđe Vajfert“. Ovogodišnji dobitnici su Jelena Đorđević i dr Goran Nestorović.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend