Društvo

Gradski bazen: Sutra počinje sezona kupanja-ulaz besplatan

Foto: Boom93/MMV

Foto: Boom93/MMV

<div dir="ltr">Sportski centar Požarevac sutra otvara sezonu kupanja na gradskom bazenu.</div> <div dir="ltr">&#8222;Već po tradiciji, prvi radni dan se ulaz ne naplaćuje, ali je neophodno da deca do 12 godina budu u pratnji roditelja. Isto pravilo važi i svih ostalih dana kada se ulaz bude naplaćivao<strong>&#8222;, </strong>naglašava Sportski centar u Požarevcu.<strong><br /> </strong></div> <div dir="ltr"></div>

Ranije je direktor Sportskog centra, Tomica Stojanović rekao da će od novih sadržaja biti organizovan bioskop na otvorenom, letnja škola plivanja vaterpoliste Nikole Rađena, igralište za paint ball.U okviru letnjeg progama, kao i svake godine, planira se škola plivanja za decu, joga i ostali programi koji se organizuju nakon rada bazena.

Inače, cena dnevnih ulaznica za bazen je na prošlogodišnjem nivou, 150 dinara, a ulaz za decu do 7 godina je besplatan. To važi i za cene sezonskih i mesečnih karata. U ponudi će biti i višednevne karte za 10, 20 i 30 ulazaka na bazen. Karta za 10 ulazaka koštaće 1.400 dinara, za dvadeset 2.600, dok će karta za 30 ulazaka biti 3.600 dinara rekao je Stojanović.

Radno vreme bazena je nepromenjeno. Bazen će biti otvoren svakog dana od 10 do 18:45h.