Društvo

Skoro 4 miliona dinara za pešačke staze na plaži u Kostolcu, ko će izvoditi radove?

Foto: Youtube/Printscreen - Arhivska fotografija
Komisija za Javne nabavke Grada Požarevca dodelila je ugovor za rehabilitaciju i ojačavanje pešačke staze koja se nalazi na plaži u Kostolcu.

Ugovor za radove dodeljen je grupi ponuđača koju čine: LN gradnja iz Kostolca i privatno trgo-građevinsko preduzeće „SabaBelča“ iz Preševa. Njihova ponuda od 3.997.465 dinara bez PDV-a je prihaćena kao najpovoljnija.

Šta će se raditi na plaži u Kostolcu

Planirani radovi na rehabilitaciji pešačke staze obavljaće se na plaži „Topoljar“ koja se nalazi u Gradskoj opštini Kostolac.

Kako se navodi u tehničkoj specifikaciji, radovi na ojačavanju trotoara podrazumevaju geodetsko obeležavanje trase pre početka radova, rušenje postojećih ivičnjaka, demontažu i ponovnu montažu metalnih stubova i saobraćajnih znakova na trotoaru.

Takođe, tokom radova planirani su i nabavka i postavljanje novih ivičnjaka,  popločavanje behaton ploča i izrada novog asfaltnog zastora.

Maksimalni rok za izvođenje radova je 31 dan, a garantni rok ne može biti kraći od dve godine za izvedene radove.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar