Društvo

Gužve na pumpama i u Požarevcu, iz Vlade kažu da neko namerno širi paniku

FOTO: BOOM93/J. Jacić
Svega ima u dovoljnim količinama, tako da neko namerno širi paniku, saopštila je Vlada Srbije, pošto su se na društvenim mrežama pojavile informacije o navodno ograničenim količinama prilikom kupovine naftnih derivata.

Kako su nam javili čitaoci, ispred NIS-ove pumpe u Požarevcu, u četvrtak uveče bio je veliki red.

Od jutros gužve na pumpama u Požarevcu su manjeg inteziteta.

Prema nezvaničnim informacijama, i ispred drugih pumpi u gradu su viđene gužve, mada su najveće na NIS-ovim, jer na njima ima najviše korisnika kompanijskih kartica.

Vlada Srbije je saopštila da Srbija apsolutno nema nikakvog problema sa snabdevanjem naftnim derivatima, prenosi RTS.

Vlada Srbije nedavno je uvela ograničene cene dizela i benzina, tako da je cena za evro dizel 179 dinara za litar, a 171 dinar za litar premijum BMB 95.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend