Društvo

Hoće li građanima biti umanjeni računi za grejanje zbog radova početkom meseca?

FOTO: Boom93/N.Stojićević
Početkom marta u Kosančićevoj ulici, radnici Javnog preduzeća "Toplifikacija" izvodili su radove na toplovodu, odnosno radili su na sanaciji kvarova koji su poznati od ranije, rečeno je tada za Boom93.

Radovi su izvođeni u nekoliko navrata, nekoliko dana. Tačnije, 2. marta zbog radova koji su izvođeni, bez grejanja su bili potrošači u Kosančićevoj, delu Ćebine i delu Topličine ulice.

Narednog dana, 3. marta radovi su nastavljeni, a broj ulica u kojima nije bilo grejanja se povećao, tako da su tada bez grejanja bili objekti u 26 ulica u užem i širem centru grada.

Na istoj lokaciji, na toplovodu se radilo još dva dana 6. i 7. marta, kada su bez toplotne enrgije bili potrošači u nekoliko ulica u centru grada.

Boom93 je proveravao da li će građanima koji su tih dana u nekoliko navrata bili bez grejanja biti umanjeni računi.

Kako je za naš medij rečeno iz Javnog preduzeća „Toplifikacija“, kada su radovi izvođeni, bilo je prekida u isporuci toplotne energije i to par dana u par navrata.

„Računi će zavisiti od potrošnje u toku marta meseca, ali će biti umanjeni samo za toplotnu energiju koja u tim periodima isključenja nije potrošena“, naveli su iz ovog preduzeća.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • ko ima kalometar normalno da ce imati manji račun,nije bilo potrošnje,a oni koji plaćaju grejanje daj koliko hoćeš ne viddim razloga sto bi traćili popust kada su oni u stalnom popustu,za te pare je nemoguće se ogrejati

%d bloggers like this:
Send this to a friend