Društvo

Hoće li ove godine raditi gradski bazen?

Boom93/gradski bazen Požarevac
Tokom 2020. godine gradski bazen u Požarevcu nije radio. Prema rečima tadašnje direktorke Sportskog centra, Marije Trnavac bazen nije bio otvoren zbog epidemijske situacije sa Koronavirusom.

Odgovor da li će Požarevljani ove godine moći da se rashlade na bazenu potražili smo od novog direktora Sportskog centra Požarevac, Tomice Stojanovića.

Stojanović je za Boom93 rekao da su pripreme za letnju sezonu u toku.

„Iako je ovih dana loše vreme radnici Sportskog centra počeli su sa sređivanjem bazena. Krenuli smo da iznutra da sređujemo oko korita i instalacija.“ kazao Tomica Stojanović.

Na pitanje Boom93 hoće li bazen biti posle završetaka priprema biti otvoren, Stojanović je rekao da će se poštovati sve mere koje je prepisala Vlada Srbije.

„Kako stoje za sada stvari polako se otvaraju restorani i ostale sale, tako se nadamo da će se otvoriti svi Sportski centri. Kontaktirali smo i ostale Sportske centre u Srbiji i oni se aktivno spremaju za predstojeću letnju sezonu. Nadamo se lepom vremenu i očekujem da bazen otvorimo do početka letnjeg raspusta“ istakao je Stojanović.

Kako nam je rečeno u Sportskom centru cene ulaznica biće iste kao i predhodnih godina.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

 • Dobre informacije Markoni!
  „Stručnjaci“ na lokalu rade po direktivi psihopateAV!
  Još uvek mi nije jasno,zašto Požarevljani moraju da plaćaju ulaz na bazen?!? Bazen je deo JP,čiji su vlasnici svi građani Požarevca!
  Pored toga,SC se izdržava iz budžeta grada,koji pune svi građani Požarevca,takođe su građani Požarevca učestvovali u otplati kredita za izgradnju bazena i SC,građani Požarevca plaćaju i održavanje bazena i SC,i sve tako u nedogled!
  Potpuni je apsurd da građani Požarevca koji su vlasnici SC i bazena,sve su napravili,sve održavaju i finansiraju,još trebaju da plaćaju karte,da nije malo mnogo,građani plaćaju,a vlastodržci-kabadahije se bahate i ismevaju narod!!! Apsolutni bezobrazluk i bezakonje!!!
  I tako već 70 godina!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend