Društvo

Da li će se Požarevac prijaviti za subvencije za zamenu stolarije?

prozori i staklo
prozori staklo /ilustracija/ Pixabay
Rok do koga lokalne samouprave mogu da podnesu prijavu na javni poziv za dodelu sredstava za finansiranje energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova ističe danas. Kako je za Boom93 potvrđeno iz Gradske uprave, grad Požarevac će podneti prijavu na ovaj javni poziv i na taj način omogićiti građanima da uz subvencije zamene stolariju na svojim stambenim objektima.

Prijave se podnose Ministarstvu rudarstva i energetike, koje će na svojoj internet stranici objaviti koji programi su prihvaćeni.

Srbija baca 40 odsto više električne energije od svojih komšija iz regiona, naši računi za struju i grejanje su veći.

Zoran Lakićević, državni sekretar u ministarstvu rudarstva i energetike kaže za RTS da će u junu biti formirana i Uprava za energetsku efikasnost, koja ima za cilj da pomogne građanima tako što će se kroz nju 50 posto finansirati zamena vrata, prozora, izolacija na fasadama…

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Znači,samo su „potvrdili“ da će predati prijavu,iako danas ističe rok,šta reći,…“gomila nesposobnih vlastodržaca-kabadahija“!?

    Pored stolarije,potrebno je omogućiti zamene kotlova,postavljanje solarnih panela,solarnih bojlera,izolacije,itd,itd!

    Očigledno da se građani Požarevca nikako ne mogu osloboditi UDBA-ŠKOG potomstva i tajkuna-lopina,koji više od 70.godina uništavaju grad,državu i narod!

    Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodržce i tajkune-lopine!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend