Društvo

Imate problem? Zakažite prijem kod gradonačelnika ili gradskih većnika

Foto: Boom93/M. Veljković
Građani Požarevca imaju mogućnost da zakažu prijem kod gradonačelnika ili drugih članova gradskog veća ukoliko žele da im iznesu neki problem, predlog ili ideju.

Kako je za Boom93 rečeno iz Gradske uprave Požarevac, prijem kog gradonačelnika Saše Pavlovića, kao i kod načelnika Gradske uprave, ali i članova Gradskog veća građani mogu da zakažu na pisarnici Gradske uprave.

Ne postoji određeni termin kada je moguć prijem građana, već se oni pozivaju na osnovu zahteva za prijem koji podnose.

Građani mogu da podnesu zahtev za prijem kod gradonačelnika i drugih većnika, a nakon toga će biti u određenom terminu pozvani na razgovor.

Ova praksa postojala je i ranije, a građani su imali mogućnost da gradskim većnicima iznesu probleme, kritike, ideje i predloge.

U Kostolcu prijem građana kod predsednika opštine tri dana u nedelji

Građani u Kostolcu ukoliko žele da ih predsednik opštine Serdžo Krstanoski primi, mogu da zakažu prijem tri dana u toku nedelje, utorkom, sredom i četvrtkom od 10 do 12 časova.

Serdzo
Foto:Boom93
Predsednik GO Kostolac Serdžo Kstanoski

“Glas građana je veoma važan jer nam ukazuje na potrebe i probleme koje moramo da rešavamo, te ćemo se truditi da ih rešimo u najkraćem roku. U razgovoru sa Кostolčanima, kao i sa meštanima okolnih seoskih naselja, nema zabranjenih tema, već slobodno mogu izneti svoje predloge, sugestije, kritike i ideje. Takođe, mogu izneti i svoje primedbe, sugestije, predloge, jer je lokalna samouprava upravo servis svih građana. Takav vid komunikacije doprinosi boljem funkcionisanju Gradske opštine Кostolac, zato su vrata mog kabineta otvorena za sve građane jer nam je cilj isti – lepša i prosperitetnija Gradska opština Кostolac”, naveo je predsednik opštine Serdžo Krstanoski.

Građani prijem mogu zakazati putem telefona na broj 012/241-830 ili lično kod sekretarice predsednika.

 

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend