Društvo

Intenzivirani radovi na parkingu Načelstvo, radnici na terenu

FOTO:Boom93/N.Stojićević
Radovi na rekonstrukciji parkinga Načelstvo su u toku, a kako je Boom93 već pisao nakon završetka ovaj parking biće spojen sa parkingom kod Centra za kulturu u jedan veliki pod nazivom Sunčani park.

Na terenu su trenutno radnici koji izvode radove, a koji bi prema najavama trebalo da budu završeni do 2. avgusta.

Parkiralište će tada i biti pušteno u rad na dan osnivanja JKP “Parking servis”.

FOTO:Boom93/N.Stojićević

Ovom rekonstrukcijom biće zamenjena i naplatna kućica, a zaposleni koji rade na ovom parkiralištu konačno će dobiti kućicu sa sanitarnim čvorom.

Spajanjem dva postojeća parkirališta, korisnici će moći da uđu na jedan parking, a izađu na drugi, čime će im sigurno biti olakšano kretanje po gradu, u smislu skraćena vremena izlaskom u Drinskoj ulici i kretanjem kroz dva semafora kod Politehničke i Ekonomske škole, ovako će direktno moći sa parkinga Načelstvo“ da izađu na ulicu Jovana Šerbanovića.

FOTO:Boom93/N.Stojićević

Pored novog rasporeda parking mesta kojim će se dobiti više mesta, biće postavljena nova ograda i novi set rampi na ulazu i izlazu.

Rekonstrukcija ovog parkirališta biće finansirana iz sredstava JKP „Parking servis“ Požarevac u ukupnom iznosu od 5,5 miliona dinara.

FOTO:Boom93/N.Stojićević

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend