Društvo

Ističe rok za plaćanje treće rate poreza na imovinu

Boom 93
Rok za uplatu treće rate poreza na imovinu ističe danas, 16. avgusta.
Porez na imovinu plaća se kvartalno, i to u roku od 45 dana od dana početka tromesečja. Tako rate padaju oko 15. u mesecu: februaru, maju, avgustu i novembru.
Za svaki dan kašnjenja uplate poreza na imovinu obveznik plaća zateznu kamatu.
Za razliku od prethodnih godina, Novosađani su ove ranije dobili poreska rešenja.
Uz poresko rešenje dobili su i tri naloga za plaćanje preostalih rata, jer su već bili u obavezi da do 17. februara plate prvu ratu i to u visini poslednje rate utvrđene prošlogodišnjim rešenjem.
Nalozi za plaćanje sadrže sve neophodne informacije o obvezniku, kao i o uplatnom računu, dok su građani samo obavezni da u prazno polje upišu iznos koji uplaćuju.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Kao i u prethodnim decenijama,“sirotinja-raja“ plaća porez,dok su tajkuni-lopine i vlastodržci-kabadahije nedodirljivi i ne plaćaju porez!?!

    A,na sve te činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend