Društvo

Iz Vodovoda apeluju na građane da racionalno koriste vodu

Ilustracija/pixabay
Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" obaveštava svoje potrošače da se u prethodnom periodu kojeg karakterišu izuzetno visoke temperature, beleži znatan porast potrošnje vode na teritoriji grada.

S tim u vezi, mole se potrošači da namenski troše vodu, kako ne bi došlo do uvođenja restriktivnih mera, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Umesto da trljate ruke imate povećanu prodaju, biće više para a vodu naplaćuje te vi radite protiv sebe. Jel se plašite da bager ne presuši. Do sada ste mogli da napravite fabriku vode i ne bi kukali. Troši ćemo maksimalno možda će se narod opametiti kada vidi da mu fali nešto i ukapira nesposobnost vladajuće partije.

  • vi ćete i dalje da primate plate jeli tako,imali mi potrošaći vodu ili ne,šta kaže gradonačelnik?,šta je on promenio u ovome gradu otkad je došao na vlast,ništa.Tako je to kada partija postavlja gradonačelnika,ako je to najbolje sto ima ta partija onda zaslužujemo restrikcije

  • a sta je to racionalno?Wc pod šljivu a ostali samo po jedan bazen smeju da pune u svome dvoristu.Gluposti napravite vi fabriku vode ionako nam je voda najskuplja u celoj Srbiji a svako leto ista priča

%d bloggers like this:
Send this to a friend