Društvo

Izabrana firma za izradu projekta zatvorenog bazena

Foto: EnvatoElements/Pressmaster
Firma Krip inženjering radiće projektno-tehničku dokumentaciju za potrebe izgradnje zatvorenog bazena u Kostolcu. Posao izrade projektne dokumentacije ugovoren je za 3,750,000 dinara bez PDV-a, oko 50 hiljada dinara manje od procenjene vrednosti nabavke. Ova firma je bila jedina na javnoj nabavci.

Rok za izradu urbanističkog projekta za izgradnju zatvorenog bazena u Kostolcu je 90 dana. Potrebno je izraditi urbanistički projekat sa idejnim rešenjem sa organizacionom strukturom. Osnovni cilj izrade idejnog rešenja, između ostalog,  je pozicija objekta u prostoru, dimenzije objekta, veličine, namena i raspored prostorija objekta, konstruktivni sistem, kao i primena materijala.

Objekat treba da sadrži dvoranu za zatvoreni bazen, bazen dubine 2,00 m, dimenzija 15×25 m, bazen dubine 0.8 m dimenzija 5×8 m, ulaz sa holom, zaseban ulaz za spoljne korisnike bazena sa prostorom za naplatu, žensku i mušku garderobu sa tuševima i sanitarnim čvorom, garderobu sa tuševima i sanitarnim čvorom za spoljne korisnike bazena, tehničke, ambulantu i plažu uz objekat sa ležaljkama i suncobranima za korišćenje bazena u letnjem periodu. Prilikom izrade idejnog rešenja predvideti adekvatno zagrevanje prostorija.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Zemlja apsurda. od situacije da nemamo zatovreni bazen na bliže od 60 km od grada, do toga da planiramo da ih pravimo i u Po i u Kostolcu…. Samo da ne završimo sa dva idejna projekta – nikada ne realizovana…

%d bloggers like this:
Send this to a friend