Društvo

Izabrano preduzeće za izradu dokumentacije, kada će krenuti radovi na rekonstrukciji 6. Ličke?

Foto: Pixabay/Ilustracija
Komisija za javne nabavke Gradske uprave u Požarevcu donela je odluku da se posao izrade projektne dokumentacije za rekonstrukciju nekoliko ulica dodeli preduzeću Harmonija projekt iz Valjeva.

Ova nabavka je bila podeljena u 5 partija.

Prve dve partije za izradu dokumentacije odnose se na buduće radove rekonstrukcije u  u ulici 6. Lička u naselju Busije. Partija 1 je obuhvatila izradu projektne dokumentacije za prvu fazu rekonstrukcije pomenute ulice od raskirnice sa  ulicom Moše Pijade do Osnovne škole Desanka Maksimović. Komisija je za ovu partiju prihvatila ponudu preduzeća Harmonija projekt za 798 000 dinara bez PDV-a.

Druga partija se takođe odnosila na rekonstrukciju 6. Ličke ulice od Osnovne škole „Desanke Maksimović“ do obilaznice. Prihvaćena je cena preduzeća iz Valjeva za 968 000 dinara bez PDV-a.

I naredne dve partije dobilo je preduzeće Harmonija projekat iz Valjeva. Za treću partiju komisija je prihvatila ponudu od 587 000 dinara bez PDV-a, a ona se odnosila na izradu dokumentacije za rekonstrukciju i izradu trotoara u drugom delu ulice Cane Babović. Četvrta partija se odnosila za izradu projektne dokumetacija za nastavak radova u Trudbeničkoj ulici u Kostolcu. Ponuda preduzeća iz Valjeva od 359 000 bez PDV-a je prihvaćena kao najpovoljnija.

Jedina partija ove Javne nabavke gde nije izabran ponuđač je izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju Braničevske ulice u Požarevcu.

Po oceni komisije sve pristigle ponude bile su neprihvatljive.

Nakon izrade projektne dokumentacije očekuje se da se ove ulice uvrste u plan javnih nabavki.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • A jel piše koliko dana će trebati da se realizuje projekat. Nadamo se da će postojati tabla na gradilištu kada krenu radovi sa podacima o br građevinske dozvole, vrednosti radova, dužini trajanja radova ili će opet biti na crno bez ikakvih podataka za javnost

%d bloggers like this:
Send this to a friend