Društvo

Izašla preliminarna lista primljene dece u vrtić: Pogledajte da li vam je dete na spisku?

Boom93
Izašla je preliminarna lista primljene dece u vrtić. Liste su istaknute na informativnim tablama svih objekata i na sajtu Predškolske ustanove “Ljubica Vrebalov”.

Nakon preliminarne liste primljene dece, roditelji ili staratelji mogu da upute prigovor pisanim putem i predaju u Upravi PU “Ljubica Vrebalov“ Požarevac u periodu od 25. maja do 1. juna.2022.godine. Prigovori će se razmatrati se od 02. do 10. juna.

Svaki roditelj ima pravo da se žali na odluku ukoliko dete nije primljeno u vrtić i rok za žalbu kada prođe, ukoliko opet nije dobio mesto u vrtiću. onda oni mogu od vrtića da traže odbijenicu da bi mogli da se upisuju u privatne vrtiće, odnosno uz subvenciju grada.

Pojedini privatni vrtići rade uz subvenciju Grada Požarevca i cena usluga tih vrtića ista je kao u državnim, 3800 dinara mesečno.

Grad Požarevac od pre tr godine uveo je subvencionisanje privatnih vrtića za decu koja nisu prošla na konkursu za državni. Kako bi roditelj mogao da upiše dete, najpre iz predškolske ustanove treba da preuzme odbijenicu ili potvrdu sa kojom odlazi u predškolsku ustanovu koju Grad subvencioniše i tamo zaključuje ugovor o boravku deteta.

Pogledajte preliminarnu listu dece primljene u državne vrtiće.

https://vrtic.org.rs/upis-2022-2023/

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar