Društvo

Javna rasprava o odluci o kućnim ljubimcima po planu

Ilustracija/pixabay
Javna rasprava o izmeni člana odluke o držanju kućnih ljubimaca biće održana prema planu u petak 19. marta, potvrđeno je za Boom 93 iz Gradske uprave grada Požarevca.

Rasprava će se održati uz poštovanje svih epidemijskih mera, nošenje maski i održavanje distance.

Zbog epidemijskih mera javnoj diskusiji mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici zajednice i područja u kome žive i čiji interes zastupaju odnosno za stambene zajednice zakonski zastupnici istih, za naselja sa stambenom objektima za pojedinačno stanovanje zakonski zastupnik ili gradjanin koga ovlasti 50 gradjana svojim potpisom iz naselja u kome živi, udruženja za zaštitu životinja registrovana na teritoriji grada Požarevca.

Kako je ranije iz gradske uprave saopšteno, da bi sačinili novi predlog odluke potrebno je da se dostavi predlog izmene konkretnog člana odluke na koji je upućena primedba.

Predlozi moraju biti potpisani i u istima mora biti navedeno mesto stanovanja, a mogu se dostaviti  na pisarnici gradske uprave Grada Požarevca, kancelarija 9, najkasnije do 18. marta, navodi se u saopštenju Grada Požarevca.

Javna rasprava biće održana 19. marta u 14 sati u skupštinskoj sali, broj 107 gradske uprave grada Požarevca.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Kada bi vlasnici pasa čistili za svojim ljubimcima (čast veoma retkim izuzecima), niko ih ne bi dirao i svi bi građani bili uz njih. ovako, kada nam trotoari liče na „minska polja“, zaista ne saosećam sa njihovim problemima, iako sam mišljenja da je nehumano „osuditi“ psa na to da nema društvo ni partnera. Hajde malo da pričamo i o toj strani medalje. Zašto svi građani trpe zbog nečije navodne ljubavi prema životinjama. Životinje imaju pravo na dostojanstven odlazak u toalet, zar ne? Gde su komunalne službe, koliko su kazni napisali za ovaj prekršaj? Kada bi pisali samo jednu kaznu dnevno, to bi se brzo pročulo među ovima što šetaju pse i odjednom bi svi počeli da čiste.

    • Potpuno podržavam komentar, jer nam je svima dojadilo gaženje u pseći izmet. Za ljude koji stanuju u prizemlju da ne pričamo koji smrad osećaju kad otvore prozor. Treba odrediti i ograditi ćoškove parkova samo za ljubimce.

%d bloggers like this:
Send this to a friend