Društvo

Joksimović: Vi ste medij koji neće biti poželjan u našoj školi

Foto: Boom93/M. Veljković - Ivana Joksimović, direktor OŠ Dositej Obradović
Nakon ukazivanja Boom93 da se u školi „Dositej Obradović“ dešava vršnjačko nasilje u smislu digitalnog nasilja, a po anonimnoj prijavi roditelja, direktorka Ivana Joksimović  je nakon razgovora sa novinarem naše redakcije, navela da naš medij više nije poželjan u ovoj školi, te da je to njena poslednja izjava.
„Ovo vam je moja izjava – ja ću kontaktirati vašeg urednika i ovo je poslednje što će škola vama dati. Vi ste medij koji neće biti poželjan u našoj školi“, navela je direktorka.
Direktorka je završila razgovor i rekla da ne zna odakle našem mediju smelosti za tako nešto i zapretila da će nadležni organi reagovati.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend