Društvo

Jovanović: Ukoliko građani imaju nedoumice oko vakcine, da se obrate lekarima

Boom93/M.Veljković
Prema rečima direktorke Zavoda za javno zdravlje, Ane Jovanović, u prethodnom periodu bilo je mnogo informacija o značaju vakcinacije, kako obaveznih vakcina, tako i vakcine protiv koronavirusa koja nije obavezna već preporučena. Zato je ona apelovala na sve građane da ukoliko imaju neke nedoumice vezano za primanje vakcine, da se obrate stručnim licima, odnosno lekarima.

„Oni imaju informacije o tome kako se u javnosti ne bi širile neke netačne informacije. Vakcinacija je jedno od najvećih dostignuća vakcine i nešto što je nama u prethodnim periodima spašavalo živote. Zato još jednom apelujem na građane da kada je u pitanju vakcinisanje i imunizacija da seo tome savetuju sa strukom koja je stručna da daje odgovore vezane za vakcinu“, zaključila je Jovanović.

Podsetimo, prethodnih dana vakcinisani su korisnici i zaposleni u staračkim domovima i gerontološkim centrima, prekjuče je završena vakcinacija u Opštoj bolnici Požarevac, a juče su vakcinu primili zdravstveni radnici iz Doma zdravlja Požarevac.

Opširnije o tome možete pogledati na sledećem linku.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Možda bi najsvrsisodnije bilo da se obrate Milošu u parku.
    Ako grešim , ispravi me.

%d bloggers like this:
Send this to a friend