Društvo

Kako će izgledati novogodišnji vašar u Hali sportova?

Foto: Boom/M.Veljković

Foto: Boom/M.Veljković

Sportski centar Požarevac za kraj decembra organizuje novogodišnji vašar za svoje najmlađe sugrađane.

Kako nam je rečeno u Sportskom centru, vašar će se održati u Hali sportova od 27. do 29. decembra.

Baner Boom93 iOS aplikacija za VestiSaša Stojadinović, organizator programa Sportskog centra, za Boom93 kaže da će ovo biti prvi organizovan novogodišnji vašar u Požarevcu sa elementima zabave i igara za najmlađe sugrađane.

„Vašar organizujemo u Hali sportova, odnosno na samom terenu i u holu hale. Pored zabavnih igara i aparata biće postavljena i bina u jednom delu terena na kojoj će se u ta tri dana smenjivati programi za decu. Organizovaćemo nastupe folklora, predstave za decu, kao i koncert orkestra „Gvardija“ sa repertoarom dečijih pesama i muzike iz crtanih filmova“, kazao je Stojadinović.

On je dodao da su za vreme trajanja vašara u planu i muzičke radionice. Zabavni programi na bini biće  organizovani u dva termina, prepodnevnim i popodnevnim.

„Na novogodišnjem vašaru biće izdvojen jedan deo za Deda Mraza gde će sindikalne organizacije moći  da održe svoje dodele paketića. Takođe, sa Deda Mrazom mogu da se slikaju i roditelji sa decom“, ističe Saša Stojedinović.

Na novogodišnjem vašaru biće postavljen ringišpil, dvorac na naduvavanje, trambolina, zabavni autići, kao i klackalice za decu. Takođe, na raspolaganju će biti i najmodernije arkadne igre.

„Ulaznica za novogodišnji vašar je 100 dinara za koje dobijete dva žetona koje možete da iskoristite na vašaru“, naglašava Stojadinović.

Radno vreme vašara biće od 10 do 22h uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su na snazi.