Društvo

Kako je komisija u Malom Crniću opredelila sredstva za medije?

pixabay/ilustracija
Opština Malo Crniće donela je rešenje o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata radi ostvarenja javnog interesa u oblasti javnog informisanja.

Prema odluci Komisije, 500.000 dinara dobio je projekat „Malo Crniće podstrek za opstanak“ Braničevo medija centra iz Petrovca na Mlavi.  Projekat će biti emitovan na RTV Braničevu iz Petrovca na Mlavi.

Zanimljivo da je 500.000 dinara na konkursu za medije dobilo i Udruženje ljubitelja turizma i ekologije „Akademac“ iz Beograda čiji je projekat nosio naziv „Mladi u malom mestu – sport i turizam kao podstrek“. Kako se navodi, i ovaj projekat će se realizovati na RTV Braničevu iz Petrovca na Mlavi i na još 110 regionalnih i lokalnih TV stanica u Srbiji.

Projekat nedeljnika Reč naroda „Podrška razvoju preduzetništva“ podrćan je sa 110.000 dinara.

Komsija je  400.000 dinara opredelila za projekat „Mali ljudi, veliki snovi“ Radija Biser plus.

Sa po 100.000 dinara podržani su projekti PD Raven Vision-a iz Požareva i PD Boom93 iz Požarevca.

Podržan je i projekat NM video production-a iz Požarevca sa 90.000 dinara, dok je za projekat Presenting medija iz Smedereva izdvojeno 60.000 dinara.

Komisija je podržala 9 projekata sa ukupno 2.000.000 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend