Društvo

Keks Plazma i Zlatni Pek dobili žig Čuvarkuća

Youtube screenshot / Plazma
Najpoznatiji brendovi kompanije Bambi, keks "Plazma" i "Zlatni Pek", stekli su pravo na korišćenje žiga Čuvarkuća, saopštila je danas Privredna komora Srbije (PKS) koja dodeljuje žigove u okviru projekta "Stvarano u Srbiji".

„Plazma je ozbiljan brend koji će doprineti vidljivosti projekta i podstaći druge kompanije da se prijave za žig Čuvarkuća“, rekao je predsednik Saveta PKS za dodelu žiga Mihailo Vesović.

Generalni direktor kompanije Bambi Dragan Stajković izjavio je da je taj žig dokaz da ta kompanija brine o domaćoj privredi i kroz upotrebu domaćih sirovina u proizvodnji doprinosi da dodatna vrednost ostane u Srbiji.

„Verujemo da će ulaganje u domaće znanje i resurse doprineti tome da Čuvarkuća postane svojevrstan simbol vrhunskih srpskih proizvoda koji mogu biti ozbiljna konkurencija inostranim brendovima“, rekao je Stajković.

U saopštenju je navedeno da su žig Čuvarkuća dobili i proizvodi kompanije Eko San, pod brendom Brodisan, namenjeni sanitarnoj i ekološkoj zaštititi.

„Ponosni smo što će našu liniju proizvoda za deratizaciju u narednom periodu pratiti žig Čuvarkuća, naročito ako se uzme u obzir da smo jedina kompanija u našoj industriji koja je do sada dobila pravo na ovaj značajan žig“, rekao je marketing menadžer u kompaniji Eko San Slobodan Dundjerski.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend