Društvo

Komisija u Kučevu najviše sredstava dodelila medijima iz Petrovca na Mlavi i Požarevca

Pixabay/Ilustracija
Komisija za ocenu projekata medija u sastavu Radmilo Bumber, Viloleta Đokić i Zorana Stakić donela je odluku o podržanim projektima koji će se realizovati na teritoriji opštine Kučevo.

Na konkurs je stiglo 15 medijskih projekata, a komisija je odlučila da podrži 9. Najviše sredstava dobili su projekti Braničevo medija centra iz Petrovca na Mlavi i Sat televizije iz Požarevca. Za njihove projekte komisija je opredelila po 300.000 dinara.

Sa 250.000 dinara podržan je projekat RTV Mlava iz Petrovca na Mlavi, dok su sa po 90.000 podržani projekti preduzeća Boom93 iz Požarevca, Raven vision iz Požarevca, Presenting media iz Smedereva i Maxima Cherry iz Požarevca.

Sa 60.000 dinara podržan je projekat Hit radija iz Požarevca, dok je za projekat Saveza Srba iz regiona sa Novog Beograda komisija odobrila 30.000 dinara.

Nisu podržani projekti Radio Bisera iz Požarevca, Udruženja ljubitelja turizma i ekologije Akademac iz Beograda, portala Sat televizije, Radija Oskar iz Beograda, Medija centra Plus iz Grocke i Radio Kučeva.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend