Društvo

Konverzija kotlarnica u Smederevu

Foto: Pixabay/Ilustracija
Posebnim zaključkom Vlade Srbije grad Smederevo je dobio 35 miliona dinara za konverziju kotlarnice Senjak sa mazuta na gas.

Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč je tom prilikom istakao da ćemo na ovaj način rešiti dugogodišnji problem zagađenja vazduha u našem gradu, kao i da će nastaviti da rade na polju zaštite životne sredine, jer je cilj da deca rastu u zdravom životnom okruženju. Takođe, posebno se zahvalio Ministarstvu za zaštitu životne sredine i ministarki Ireni Vujović na ukazanom poverenju i podršci koju daje građanima Smedereva.

Podsećanja radi, na održanoj sednici Skupštine grada  je doneta odluka o izradi plana detaljne regulacije za gradsku toplanu, i trenutno se radi na izradi projekta za konverziju kotlarnice sa mazuta na gas u ulici Miloja Đaka.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Hahahaha haha hahahaha,kakva nenormalna fora,loš vic,lokalni vlastodržac-kabadahija dobio „donaciju“ od republičkih vlastodržca-kabadahija,kako bi kotlarnicu na mazut, prebacio na prirodni gas,a sve posle dovođenja prljave kineske tehnologije u otetu Železaru!?! Da nije tragično,bilo bi smešno!?!

    Kompletna tehnologija zelene energije preko neta košta oko 150 000 evra za grad veličine Smedereva!!!

    Najjeftinija tehnologija za grejanje zgrada u Srbiji je hibridni sistem (solarni paneli,mini vetroturbine i energane na bio gas),ali nepismeni i nesposobni lokalni vlastodržci-kabadahije ne žele da bilo šta urade van naređenja uzurpatoraAV!?!

    Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend