Društvo

Kosančićeva ulica drugi put raskopana ove godine

FOTO: A. Stepanović

FOTO: A. Stepanović

U Kosančićevoj ulici su se vratili radovi. Ova ulica bila je raskopana 6. marta zbog radova na sanaciji prenosne mreže, a sada se izvode ponovo radovi. Javno preduzeće „Toplifikacija”, najavilo je novi ciklus radova<a href="https://boom93.rs/info/drustvo/gradjani-u-kosancicevoj-bez-prilaza-garazama-i-parking-mestima/"> koji će trajati narednih 45 dana, kako je Boom 93 nedavno preneo.</a>

Građani će morati biti strpljivi, jer će ulica biti potpuno zatvorena kako za saobraćaj, tako i za parkiranje. Pored Kosančićeve ulice, zatvorene su Tabačka čaršija, Bosanska, i od danas Šumadijska ulica. To znači da će vozači morati da pronađu alternativne puteve tokom trajanja radova.

Radovi na poslovima tekućeg održavanja toplifikacione mreže u Šumadijskoj ulici izvodiće se u periodu od 25. jula do 1. avgusta. Izvođenje radova obavljaće se na potezu od ulice Lole Ribara do Bosanske.

FOTO: A. Stepanović

Jedan deo Kosančićeve ulice je raskopan, ali su vozila i dalje drugom stranom parkirana. Ipak, i pored toga su gužve, a i snimak ukazuje da radnici JKP ,,Komunalne službe’’ koji rade na odnošenju smeća pokušavaju da pristupe kontejnerima i izvrše redovno pražnjenje istog.