Društvo

„Libri“ posao u vrednosti od preko 2,3 miliona dinara za održavanja kolovoza i trotoara

Pixabay/ilustracija
Komisija za Javne nabavke Grada Požarevca dodelila je ugovor za održavanje kolovoza i trotoara i vraćanje u prvobitno stanje posle intervencija drugih javnih preduzeća.

Komisija je ugovor dodelila uslužnoj radnji za iskope zemlje i rušenje objekata Libra iz Salakovca. Njihova ponuda od 2.365.000 dinara bez PDV-a je prihaćena kao najpovoljnija.

Procenjena vrednost Javne nabavke bila je 3.583.521 dinara.

Šta spada u održavanje kolovoza i trotoara?

Prema tehničkoj specifikaciji nabavke, pod održavanjem kolovoza i trotoara i vraćanjem u prvobitno stanje posle intervencija drugih javnih preduzeća, potrebno je da se obave sledeći radovi: opsecanje asfalta, iskop  materijala, razastiranje šljunka i rizle, sabijanje do potrebne zbijenosti, zidanje i popravka  ivičnjaka, asfaltiranje, presvlačenje asfaltom.

Period izvođenja radova je 12 meseci od dana potpisivanja ugovora. Izvođač radova ima obavezu da započne izvođenje radova u roku od 2 radna dana od dana prijema naloga.

Garantni rok ne može biti kraći od 2 godine za izvedene radove i ugrađen materijal, računajući od datuma njihovog izvođenja.

Prva Javna nabavka obustavljena

Prva Javna nabavka za održavanje kolovoza i trotoara i vraćanje u prvobitno stanje posle intervencije javnih preduzeća je bila obustavljena.

Razlog obustave je zato što su sve pristigle ponude bile neprihvatljive.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Pa imate već od Telekoma što su sekli asfalt sve sleglo, od Toplifikacije takođe, kišne kanalizacije isto

%d bloggers like this:
Send this to a friend