Društvo

Maturanti prvi veći ispit položili: Žurka protekla bez problema

FOTO:Boom93/N.Stojićević
Maturanti srednjih škola u Požarevcu juče su na žurci koju je za njih organizovao grad Požarevac bili na visini zadatka i pokazali da se završetak srednje škole može proslaviti bez incidenata i problema.

Kako je za Boom93 rekla doktorka Tijana Rakić iz ekipe Hitne pomoći koja je juče dežurala tokom maturantske žurke, sve je prošlo u najboljem redu, uz jednu malu intervenciju.

„Imali smo jednu intervenciju, ali je maturantkinja kojoj je pomoć pružena bili umorna i iscrpljena zbog celodnevnog slavlja, tako da smo joj samo pružili pomoć zbog premorenosti. Što se tiče ostalih maturanata i žurke, sve je prošlo u najboljem redu, tako da je za nas iz Hitne prethodno veće u centru bilo mirno“, navela je Rakić.

Podsetimo, maturanti srednjih škola juče su u centru grada proslavili završetak srednje škole na žurci tokom koje su nastupila tri DJ-a, Nikola Pajić, Vlada Pejca i Grozda. Na kraju su svirali i trubači.

Tokom žurke radi što veće bezbednosti srednjoškolaca, bile su uključene sve bezbednosne strukture, a nakon žurke bila je pojačana kontrola saobraćaja u gradu.

Maturantima Požarevačke gimnazije juče su završili školovanje, dok sledeće nedelje u petak 3. juna, nastavu završavaju maturanti srednjih stručnih škola – trogodišnjih i četvorogodišnjih.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend