Društvo

Medicinska škola obeležila 75 godina rada

Foto: Neda S.

Foto: Neda S.

<strong>Iza uspeha svakog učenika krije se podrška mentora, nastavnika, bilo da vrednuje ili analizira njihov rad i savetuje, daje povratne informacije o radu, upućuje im konstruktivne kritike ili ih ohrabruje, </strong>rekla je direktorka Medicinske škole, Tina Kaplarević na svečanoj akademiji povodom obeležavanja 75 postojanja i rada ove škole.

Direktorka Medicinske škole je rekla da svi zaposleni u medicinskoj školi nastoje svakodnevno da učeniku pruže kvalitetna i funkcionalna znanja, veštine i životne stavove, podstičući ih istovremeno na svestran razvoj ličnosti i takmičarski duh uz saradnju i međusobno uvažavanje.

Gradonačelnik Grada Požarevca, Saša Pavlović zahvalio se svim prosvetnim radnicima ove škole na naučenim prvim koracima u medicini hiljade učenika Medicinske škole Požarevac.

Baner Boom93 Android aplikacija

„Oni nisu spašavali samo živote stanovnika Požarevca i Braničevskog okruga. Mnoge od njih je sudbina odvela na različite krajeve Evrope i sveta, pa se može reći da je broj onih koji imaju vama da zahvale daleko veći od ovog područja u kome se nalazimo“ .

Svečani program pripremili su učenici medinske škole u Požarevcu koji je održan u Centru za kulturu.