Društvo

Medicinska škola uređuje novu laboratoriju i kancelariju

FOTO: Boom93/R. Momirović
Medicinska škola potražuje radove za objekte u starom delu škole i upravnu zgradu, između ostalog, za adaptaciju hodnika i kabineta  i uređenje nove laboratorije i nove kancelarije.

Raspisivanjem javne nabavke, medicinska škola u Požarevcu traži izvođača radova, između ostalog, za sanaciju vlage u zidovima, gletovanje i bojenje zidova i radijatora, oblaganje spoljašnjeg stepeništa keramičkim pločicama, izradu nove elektroinstalacije u kabinetima sa ugradnjom spratne,  kao i izradu laboratorije sa novim elektro razvodom i novim razvodom vodovodne i kanalizacione mreže.

Za upravnu zgradu potrebna je izrada novih kancelarija pregrađivanjem postojećeg prostora gips – kartonskim pločama, novi razvod elektroinstalacije, gletovanje i bojenje zidova, kao i probijanje otvora sa nabavkom i ugradnjom novog PVC prozora.

Procenjena vrednost nabavke je 6.475.983,33 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 29. jul.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend