Društvo

Muzička škola traži nastavnike umetničkih i stručnih predmeta

Foto> S.Lisac
Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje “Stevan Mokranjac” traži nastavnike umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi.

Za rad na određeno vreme muzička škola traži nastavnika solfeđa i pripremnog razreda na određeno vreme- sa 60% radnog vremena, za rad u Požarevcu pripremni razred (30% radnog vremena) i u  izdvojenom odeljenju u Kostolcu solfeđo (30% radnog vremena)

Potrebni su  nastavnik uporednog klavira na određeno vreme sa 40% radnog vremena za rad u Požarevcu i nastavnik orkestra, na određeno vreme, sa 20% radnog vremena, nastavnik istorije muzike etnomuzikologije na određeno sa 40% radnog vremena, nastavnik dirigovanja na određeno  vreme sa 10% radnog vremena, nastavnik sviranja horskih partitura na određeno vreme, nastavnik uporednog klavira, na određeno vreme sa 5% radnog vremena.

Kandidati popunjavaju prijavni formular koji preuzimaju sa zvanične internet stranice Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja a potrebnu dokumentaciju, zajedno sa odštampanim prijavnim formularom dostavljaju školi.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja konkursa (13.4.2022.) Poslovi 982. Prijave slati sa naznakom „Za konkurs” na adresu: Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Stevan Mokranjac”, Požarevac, Kneza Lazara 1.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend